Užkepti jautienos maltinukai, gardinti „Thai-Fungu“ įdaru ir „Mozzarella“ sūriu

Ingredientai:

2 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
biovela packagingpaplotelispaplotelis
1 svogūnas
10 vnt. pievagrybių
5 vnt. saulėje džiovintų pomidorų
50 g saldžiai aštraus padažo
50 g 35 proc. riebumo grietinėlės
Aliejaus
100 g šviežio „Mozzarella“ sūrio

Gaminimas:

  • „Biovela“ jautienos maltinius įkaitintoje keltuvėje be aliejaus apkepkite po 1 min. iš abiejų pusių.
  • Pusžiedžiais supjaustykite svogūnus, riekelėmis – pievagrybius, juostelėmis – saulėje džiovintus pomidorus.
  • Pjaustytas daržoves apkepkite įkaitintuose riebaluose. Supilkite grietinėlę ir saldžiai aštrų padažą, viską patroškinkite dar 5 min., kol sutirštės.
  • Troškinį supilkite ant apkepto maltinio vidurio, užtarkuokite „Mozzarella“ sūrio.
  • Skardą su paruoštais maltiniais dėkite į įkaitintą orkaitę (iki 200 °C). Po 3 min. mėgaukitės puikiu patiekalu.