Krepšininko pasistiprinimas su kiaušiniu ir skrudinta šonine

arturas ir simas

Ingredientai:

1 vnt. šaldytų „Biovela“ 100 proc. jautienos maltinių
biovela packagingpaplotelis
1 pora „Mantinga“ bandelių mėsainiams
mantinga bandeles mesainiams 200x100pxkomplektas 100x100
1 pomidoras
2 vnt. karšto rūkymo šoninės juostelių
1 kiaušinis
Salotų lapų
Kepsnių padažo

Gaminimas:

  • „Biovela“ jautienos maltinį iškepkite mėgstamu būdu: ant grilio, keptuvėje, orkaitėje arba kontaktinėje krosnelėje. Gaminimo instrukcijas rasite čia.
  • Karšto rūkymo šoninės juosteles pakepkite ant sausos keptuvės, kol šoninė taps traški.
  • Šoninės kepimo metu išsiskirs riebalai, ant šių riebalų įmuškite ir iškepkite kiaušinį.
  • Bandelę patepkite padažu ir nuosekliai dėkite ingredientus: salotų lapus, griežinėliais pjaustytus pomidorus, jautienos maltinuką, keptą kiaušinį, šoninės juosteles, apliekite padažu ir užvožkite bandelės viršutine dalimi.